87 de localităţi din judeţ fără cazuri de Covid-19

> Rata de infectare în judeţ era ieri 0,08, iar în municipiul Suceava, 0,15

Incidenţa cazurilor de Covid-19 la nivelul judeţului Suceava era ieri 0,08 la mie, a informat, miercuri, Prefectura. Rata de infectare din municipiul Suceava era 0,15 la mie.

În judeţul Suceava erau ieri 53 de cazuri de Covid-19 în evoluţie, dintre care 16 în municipiul Suceava.

Din cele 114 unităţi administrativ-teritoriale sucevene, 87 nu aveau niciun caz de infecţie Covid-19 în evoluţie, 20 aveau câte un caz în evoluţie, 6 – sub cinci, iar una – peste zece cazuri în evoluţie (municipiul Suceava).

Toate localităţile din judeţ erau în zona verde.

Miercuri, în carantină se aflau 1239 suceveni, dintre care 158 intraţi în anterioarele 24 de ore. În izolare erau 48 de persoane. Numărul total de persoane testate până miercuri era 237.256. În intervalul de 24 de ore anterior au fost testate 897 persoane. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: