Tom Jones intenţionează să concerteze cât timp va avea „două picioare zdravene”

Legendarul cântăreţ galez, care a împlinit recent vârsta de 81 de ani, a declarat că este „în formă” şi nu are de gând să se retragă din activitatea concertistică. „Am oase bune şi sunt destul de în formă şi, atât timp cât am două picioare zdravene, voi continua să concertez”, a spus el într-un interviu acordat ediţiei din Statele Unite a OK! Magazine. „Abia aştept spectacolele live pentru că îmi place să cânt în faţa multor oameni. Fără ele, ce rost are?”, a spus muzicianul.

Tom Jones a admis, însă, că perioada în care în timpul concertelor sale femeile din public aruncau pe scenă obiecte de lenjerie intimă a trecut de mult. „Pantalonii strâmţi, cămaşa deschisă la gât, oamenii aruncându-mi lucruri… acestea s-au dus cu timpul”, a declarat interpretul hit-ului „What’s New Pussycat?”. „Mă concentrez mai mult asupra modului în care cânt, mai puţin pe felul în care mă mişc. Nu pot să fiu acolo sus şi să susţin că sunt domnul macho, pentru că nu sunt. Nu sar de colo-colo, dar trebuie să recunosc că nu mă simt de 80 de ani”, a precizat artistul.

Sir Tom Jones a lansat anul acesta, în luna aprilie, cel de-al 41-lea album de studio, „Surrounded by Time”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: