Handbal feminin

Minaur Baia Mare, cu antrenorul Costică Buceschi şi Anca Polocoşer, jucătoare, la cel mai bun sezon din istorie

Sezonul competiţional 2020-2021 a fost cel mai bun din scurta istorie a clubului de handbal feminin Minaur Baia Mare. Formaţia maramureşeană, înfiinţată de doar cinci ani, a reuşit în acest an să cucerească medalia de argint în Liga Florilor şi medalia de bronz în Cupa EHF.

La aceste performanţe absolut remarcabile o contribuţie deosebită şi-au adus şi doi suceveni, antrenorul principal Costică Buceschi şi jucătoarea Anca Polocoşer. De menţionat faptul că Anca Polocoşer a făcut parte din naţionala României atât la Campionatul European, cât şi la preliminariile pentru Jocurile Olimpice şi Campionatul Mondial.

Gruparea băimăreană a demonstrat ambiţie şi unitate la capătul unui sezon extrem de complicat din cauza pandemiei cu Covid-19. În ceea ce-i priveşte pe cei doi suceveni de la Minaur Baia Mare, antrenorul Costică Buceschi şi jucătoarea Anca Polocoşer, ei au demonstrat încă o dată că şcoala de handbal suceveană are valoare şi resurse nebănuite.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: