Sporturi tehnico-aplicative

CSTA Suceava va participa la Campionatul Balcanic şi Campionatul European din Albania

Performanţele remarcabile ale sportivilor de la CSTA Suceava la Campionatul Naţional de Telegrafie Viteză i-au propulsat pe aceştia în lotul naţional al României. Acesta va participa, pe parcursul acestei luni, la Campionatul Balcanic şi Campionatul European ce se va desfăşura în Albania.

La întrecerea naţională de telegrafie viteză, care a avut loc la Izvorul Mureşului, CSTA Suceava a obţinut un număr de 18 medalii, nouă de aur, două de argint şi şapte de bronz. Cei care au urcat pe podiumul de premiere au fost Alexandru Mancaş, Miruna Nenişcu, Bogdan Rotaru şi Ştefan Mancaş. Sportivii sunt pregătiţi la CSTA Suceava de instructorul Vasile Anton.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: