Actorul Steven Seagal se alătură unui partid pro-Kremlin şi propune legi mai dure

Actorul Steven Seagal, un admirator al preşedintelui rus Vladimir Putin, s-a alăturat unui partid pro-Kremlin, a declarat partidul, citat de Reuters.

Seagal a primit recent carmetul de membru al unei alianţe numite Rusia Justă – Patrioţii – Pentru Adevăr, conform unui videoclip lansat de partid. Alianţa s-a format la începutul acestui an, când trei partide de stânga, care îl susţin pe Putin, au fuzionat într-unul singur. Seagal, care are cetăţenie rusă din 2016, a propus măsuri mai aspre împotriva companiilor care dăunează mediului. „Fără a putea aresta oamenii, atunci când îi amendăm, probabil câştigă mai mulţi bani producând lucruri care afectează mediul înconjurător” a spus actorul în discursul său de bun venit la un eveniment de petrecere.

Partidul controlează o parte din camera inferioară a parlamentului rus şi intenţionează să participe la alegerile parlamentare din septembrie.

Seagal, născut în SUA, este cunoscut mai ales pentru filmele sale de acţiune, iar Putin, care i-a acordat cetăţenia, este un fan al artelor marţiale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: