Gheorghe Flutur a făcut un nou apel pentru încurajarea vaccinării în judeţ şi, în special, în mediul rural

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a făcut, ieri, în finalul şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean din luna mai, un nou apel către consilierii judeţeni pentru implicarea în campania de vaccinare împotriva Covid-19, arătând că judeţul Suceava are, „din păcate”, cea mai mică rată de vaccinare din ţară.

„Am avut mai multe discuţii cu primarii, cu alţi lideri de opinie, cu instituţii ale statului pentru organizarea de evenimente pentru cei care doresc să se vaccineze. Apelul meu către consilierii judeţeni este să vă implicaţi şi, în special, în mediul rural, unde procentul de vaccinare este foarte mic. În satele izolate putem organiza, la solicitarea primarilor sau a beneficiarilor, caravane pentru vaccinare” a spus Flutur.

El a menţionat că la sfârşitul săptămânii va fi la Suceava şi Raed Arafat, pentru încurajarea campaniei de vaccinare.

„Spun asta pentru că, uitându-ne în statistici, din păcate, judeţul Suceava este pe ultimul loc. Socotesc că trebuie să ne implicăm şi noi, Consiliul Judeţean, pentru cei care sunt doritori să le explicăm aceste lucruri, să solicităm medicilor de familie şi tuturor celorlalţi să se implice în acţiunea de vaccinare a populaţiei în judeţul Suceava” a declarat Gheorghe Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: