Stimularea vaccinării

Un stat din SUA organizează loterie cu 1 milion de dolari câştig

Statul Ohio din SUA organizează o loterie, în următoarele 5 săptămâni, la care pot participa doar persoanele vaccinate. Acestea pot câştiga până la 1 milion de dolari.

Guvernatorul statului Ohio, Mike DeWine, a declarat că doar rezidenţii adulţi vaccinaţi vor fi eligibili pentru extragere, conform BBC. Primul câştigător va fi anunţat pe 26 mai, a adăugat DeWine. Banii din loterie vor fi asiguraţi din fondurile de ajutor pentru coronavirus de la guvern. „Ştiu că unii ar putea spune «DeWine, eşti nebun!»”, a scris DeWine într-un tweet, când a anunţat loteria din Ohio.

Lider mondial în vaccinarea împotriva COVID-19, SUA a vaccinat 58,7% din populaţia sa adultă, preşedintele Joe Biden stabilind ca obiectiv 70% dintre adulţi vaccinaţi până pe 4 iulie, Ziua Independenţei. Cu toate acestea, vaccinarea a încetinit în ultimele săptămâni, iar oficialii din sănătate cred că de vină este ezitarea în rândul unor americani.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: