Suceava

Un bărbat a murit într-un autobuz TPL

Un sucevean de 74 de ani a murit, miercuri, într-un autobuz TPL, taxatoarea fiind cea care a constatat decesul, în timp ce autobuzul se deplasa pe Calea Unirii spre staţia de la Sala Sporturilor.

Potrivit verificărilor făcute de poliţişti, bărbatul a mers în cartierul Obcini, iar ulterior a urcat într-un autobuz TPL, urmând să coboare în staţia Mărăşeşti.

…Acesta nu a mai coborât în staţia TPL Mărăşeşti, ci şi-a continuat deplasarea, fără a atrage atenţia nimănui. Când autobuzul mergea pe Calea Unirii spre staţia de la Sala Sporturilor, taxatoarea a observat că bărbatul stă nefiresc pe scaun. A crezut că doarme…

Când a verificat dacă bărbatul a adormit, a constatat că murise!

Şoferul autobuzului a solicitat intervenţia unui echipaj de ambulanţă care a constatat decesul bărbatului în urma unui stop cardio-respirator. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: