Garda de Mediu a suspendat activitatea unui gater

> Operatorul a fost amendat cu 30.000 de lei, fiind stabilite măsuri pentru intrarea în legalitate

Garda de Mediu Suceava a verificat o sesizare privind funcţionarea ilegală a unor instalaţii de debitare de material lemnos de pe raza judeţului.

Astfel, o echipă de comisari din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu – Comisariatul Judeţean Suceava a efectuat un control pe linie de protecţia mediului. În urma verificărilor, pentru neconformităţile constatate s-au încheiat procese-verbale de contravenţie, un operator fiind sancţionat cu amendă în cuantum de 30.000 lei pentru că funcţiona fără a deţine acte de reglementare, respectiv autorizaţie de mediu. Ca măsură complementară a fost impusă suspendarea activităţii operatorului respectiv.

Un alt operator a fost sancţionat cu avertisment.

În ambele cazuri s-au stabilit măsuri ferme pentru intrarea în legalitate, a menţionat Garda de Mediu Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: