Rugbi, Divizia Naţională

CSM Bucovina Suceava vrea punctajul maxim după meciul cu CSU Alba Iulia

> Partida din etapa a V-a va avea loc mâine, de la ora 11.00, pe stadionul „Unirea”

Runda a V-a programează pentru CSM Bucovina Suceava duelul cu noua apariţie în peisajul rugbistic naţional, CSU Alba Iulia. Meciul de mâine, de la ora 11.00, reprezintă o premieră pentru stadionul „Unirea”, care a văzut multe.

Nu se pune problema disputei de genul care sunt mai tari, băieţii lui Ştefan cel Mare sau cei ai lui Mihai Viteazul (!), dar gazdele pornesc cu prima şansă graţie experienţei competiţionale superioare. Cum, în general, rugbiştii suceveni şi-au „tras” puterile, ca Anteu, din solul terenului din luncă, este de aşteptat ca ei să „biruiască” şi să-şi treacă în cont cinci puncte după partida cu ardelenii.

În aceeaşi rundă cu numărul cinci, rugbiştii humoreni au ocazia să-i răzbune pe suceveni în faţa celor de la CSUAV Arad.

Etapa a V-a a Diviziei Naţionale programează meciurile:

CSM Bucovina Suceava – CSU Alba Iulia

CSM Galaţi – CS Năvodari

Griviţa Bucureşti – Ştiinţa Petroşani

RC Gura Humorului – CSUAV Arad

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: