Concurs de scriere creativă

> Marele premiu constă într-un stagiu online la Universitatea Liberă din Bruxelles

Centrul de Reuşită Universitară al Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava, împreună cu Delegaţia generală Valonia-Bruxelles la Bucureşti, organizează concursul de scriere creativă „Experienţe francofone”, adresat tuturor studenţilor Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava care doresc să se perfecţioneze în învăţarea limbii franceze.

Potrivit USV, pentru a participa la concurs, studenţii trebuie să trimită o scurtă prezentare personală în limba franceză (10-15 rânduri), precum şi descrierea unei experienţe francofone (vizitarea unei ţări francofone, întâlnirea cu un nativ, experienţa descoperirii unui film sau a unei cărţi scrise de un autor francofon etc.) în limba română (maxim o pagină), până la data de 18 mai a.c.

Marele premiu constă într-un stagiu online de perfecţionare în limba şi literatura franceză şi de descoperire a patrimoniului belgian la Universitatea Liberă din Bruxelles, în perioada 17 iulie – 6 august 2021. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: