40 de persoane au curăţat din nou parcul Şipote şi păduricea Zamca

> Potrivit viceprimarului Lucian Harşovschi, acestea arătau de parcă nici nu ar fi fost făcută igienizare acum trei săptămâni

Viceprimarul Lucian Harşovschi a anunţat că patru echipe, totalizând 40 de persoane, au curăţat din nou parcul Şipote şi păduricea Zamca, „care arătau de parcă nici nu ar fi fost făcută o igienizare generală acum exact trei săptămâni”.

El a spus că în urmă cu trei săptămâni s-a organizat o acţiune amplă de curăţenie, cu peste 80 de persoane implicate şi cu rugămintea de a păstra curăţenia făcută. Dar se pare că a fost o acţiune făcută în zadar, pentru că a fost nevoie ca în cursul zilei de miercuri să se intervină din nou, cu o nouă curăţenie generală.

„Revin cu rugămintea către suceveni de a păstra şi a respecta curăţenia făcută! Efortul este unul comun, iar misiunea e foarte importantă – doar împreună putem menţine oraşul curat!” a spus Lucian Harşovschi.

Igienizarea de miercuri a fost efectuată de municipalitatea suceveană a doua zi după ce News Bucovina împreună cu activistul civic Andrei Bacoş au prezentat munţii de gunoaie din păduricea Zamca şi a fost anunţată campania de igienizare din ziua de 15 mai, la care şi-au anunţat participarea voluntari din toate mediile sociale. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: