Un urs a fost observat în comuna Pojorâta

> După cea traversat DN 17 şi râul Moldova, animalul a fost alungat în pădure

Un urs a fost observat marţi, 11 mai, în timp ce traversa DN 17 pe raza localităţii Pojorâta. Animalul a fost văzut în jurul orei 23.30 de un şofer care trecea prin zonă.

Bărbatul a sesizat autorităţile, iar la locul indicat a intervenit un echipaj de poliţie care a constatat că este vorba despre un singur urs ce a traversat nu doar DN 17, ci şi râul Moldova.

Poliţiştii l-au alungat în zona împădurită, prin folosirea semnalelor acustice şi luminoase ale autospecialei. Iar ursul a fugit în pădure, fără a produce pagube.

Totodată, ISU Suceava a emis un mesaj Ro-Alert pe raza comunei Pojorâta, avertizând populaţia cu privire la pericolul respectiv.

Poliţiştii suceveni au sesizat autorităţile centrale în vederea stabilirii unor eventuale măsuri. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: