EGGER a organizat un centru mobil de vaccinare anti-Covid în cadrul fabricii din Rădăuţi

> Compania EGGER continuă lupta împotriva răspândirii pandemiei de Covid-19 şi se alătură campaniei de vaccinare prin găzduirea, în data de 11 mai, a unui centru de vaccinare în cadrul fabricii din Rădăuţi > Este primul centru de vaccinare anti-Covid din cadrul unei companii private în judeţul Suceava

Centrul asigură accesul facil la imunizare pentru toţi angajaţii EGGER, precum şi pentru angajaţii colaboratorilor companiei. În plus, fiecare angajat poate înregistra pentru vaccinare oricâţi membri ai familiei sale. Pe 11 mai, prima zi dedicată vaccinării anti-Covid, 168 de persoane s-au vaccinat la centrul de vaccinare din cadrul fabricii EGGER din Rădăuţi.

Centrul este gestionat şi coordonat de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava. Personalul medical specializat şi pregătit corespunzător a monitorizat cu atenţie întregul proces de imunizare, iar persoanele cărora li s-a administrat vaccinul Pfizer au fost înregistrate oficial în Registrul Electronic Naţional de Vaccinări.

Echipa mobilă a DSP Suceava va reveni la fabrica din Rădăuţi luni, 17 mai, pentru o nouă zi de vaccinare şi, ulterior, în zilele programate pentru rapel.

„Sănătatea şi siguranţa angajaţilor noştri sunt o prioritate pentru noi. Considerăm că vaccinarea reprezintă un pas important pentru revenirea la o viaţă normală. EGGER a menţinut o legătură strânsă cu autorităţile pentru a sprijini campania naţională de vaccinare. Am primit cu bucurie vestea că putem organiza propriul centru de vaccinare în cadrul fabricii noastre din Rădăuţi” a declarat Alina Chifan, directorul comercial al EGGER România.

Sănătatea angajaţilor reprezintă o prioritate pentru EGGER

EGGER România este permanent preocupată să menţină sănătatea şi siguranţa angajaţilor săi, implementând astfel o gamă largă de măsuri de protecţie şi de prevenţie. În noiembrie 2020, EGGER a demarat o campanie amplă de testare a angajaţilor săi. Până în acest moment au fost efectuate peste 4.200 de teste antigen rapide.

Încă de la începutul pandemiei, au fost luate măsuri stricte de prevenţie. Măsurile de igienizare şi dezinfectare se aplică cu stricteţe şi în mod constant în activităţile zilnice, dar şi în organizarea transportului către şi de la locul de muncă. Au fost distribuite măşti de protecţie şi dezinfectant pentru toţi angajaţii. Am aplicat măsura lucrului de acasă pentru toţi cei a căror activitate permite. Vizitele de la terţi şi călătoriile în interes de serviciu sunt posibile doar în cazuri foarte urgente şi necesare pentru companie. Astfel, EGGER a putut asigura în continuare locurile de muncă ale propriilor angajaţi, dar şi colaborarea cu partenerii săi. În plus, compania a acordat o atenţie deosebită comunicării interne, angajaţii fiind informaţi constant despre măsurile pe care trebuie să le respecte, atât în viaţa profesională, cât şi în cea personală. (Comunicat de presă)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: