Autoturism ridicat de Poliţia Locală

Circulaţia în zona străzii Grigore Ureche s-a desfăşurat, marţi dimineaţa, cu dificultate din cauza unui autoturism care a fost parcat în mijlocul străzii. Poliţia Locală Suceava a venit în zonă şi a constatat situaţia, iar apoi a fost solicitată autospeciala Primăriei Suceava, care a venit şi a ridicat autoturismul.

Viceprimarul Lucian Harşovschi a declarat că municipalitatea suceveană intervine de fiecare dată când autoturismele sunt parcate neregulamentar, iar proprietarul va fi sancţionat şi va plăti şi costurile aferente ridicării, transportului şi depozitării autovehiculului. El a menţionat că se continuă şi ridicarea autovehiculelor abandonate pe spaţiile publice din municipiu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: