Taylor Swift va deveni prima femeie recompensată cu trofeul Global Icon

Vedeta pop americană Taylor Swift a devenit ieri prima femeie recompensată cu trofeul pentru întreaga carieră – Global Icon – la gala Brit Awards, informează BBC. Taylor Swift este totodată şi primul artist din afara Marii Britanii recompensat cu acest premiu, pe care Brit Awards îl descrie drept cea mai importantă distincţie a sa.

Doar alţi trei artişti au primit anterior trofeul Global Icon – Elton John, David Bowie şi Robbie Williams.

Vedeta de 31 de ani a reuşit recent a şaptea clasare pe primul loc în topul britanic al albumelor, cu o versiune reînregistrată a discului „Fearless” (2021), lansat iniţial în 2008. Acesta a fost al treilea ei album de top în doar 259 de zile, după lansarea-surpriză a două albume în carantină, „Folklore” (2020) şi „Evermore” (2020).

Potrivit companiei specializate Official Charts Company, Taylor Swift este artista cu cele mai bune vânzări de până în prezent în acest an în Marea Britanie, notează BBC.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI