Încă 1.819 suceveni s-au vaccinat împotriva Covid-19

> În judeţul Suceava a început vaccinarea cu serul Johnson&Johnson

În cursul zilei de duminică, 9 mai, 1.819 suceveni s-au vaccinat împotriva Covid-19, dintre care 698 cu prima doză şi 1.121 cu doza a doua, a informat ieri directorul executiv al DSP Suceava, Dinu Sădean.

Distribuţia pe centre de vaccinare a fost următoarea: Spitalul Orăşenesc Gura Humorului – 174 de persoane; sala de sport a Colegiului „Ştefan cel Mare” Suceava – 130; sala de sport a Şcolii „Miron Costin” Suceava –  334; Căminul Cultural Dolhasca – 79; sala de sport a Colegiului „Dragoş Vodă” Câmpulung Moldovenesc –  51; incinta Parcului zoo Rădăuţi – 43; Stadion Vatra Dornei – 150; sala de sport a Şcolii „Al.I. Cuza” Fălticeni – 100; Iulius Mall Suceava – 150; Casa de Cultură Siret  – 70; Căminul Cultural Sf. Ilie – 199; Căminul Cultural Salcea – 69;  sala de sport Broşteni – 24; sala de sport Marginea – 108; Shopping City Suceava – 138.

Până marţi, 69.820 suceveni au fost vaccinaţi împotriva Covid-19, dintre care 55.698 cu rapel.

Dinu Sădean a mai informat că începând cu 10 mai, în judeţul Suceava a început vaccinarea cu serul Johnson&Johnson, care are loc în cabinetele medicale de familie din localităţile: Rădăşeni, Ostra, Ipoteşti, Adâncata, Serbăuţi, Grăniceşti, Mânăstirea Humorului, Straja, Falcău şi Suceava.

„Invităm cetăţenii care doresc vaccinarea să se adreseze medicilor de familie pentru vaccinarea anti-Covid-19, nefiind necesară programarea preliminară în platforma #rovaccinare” a declarat Sădean. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: