La Botoşana

Baruri deschise după ora 22 şi petreceri fără măşti de protecţie

Poliţiştii suceveni au organizat sâmbătă, 8 mai, o acţiune în cadrul căreia au constatat că mai multe localuri din comuna Botoşana nu activau după programul impus în contextul Covid-19, iar un grup de tineri petrecea fără respectarea normelor sanitare.

Potrivit IPJ Suceava, în total au fost verificate 22 de societăţi economice şi 48 de autovehicule, fiind legitimate 86 de persoane.

Astfel, poliţiştii au aplicat zece amenzi, în valoare totală de 17.320 lei, dintre care patru pentru regim rutier. Celelalte amenzi au fost aplicate pentru încălcarea măsurilor pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei.

Doi agenţi economici au fost sancţionaţi pentru nerespectarea programului de funcţionare în perioada stării de alertă. În jurul orei 22.20, poliţiştii au constatat că două baruri din localitate erau deschise. Administratorii localurilor au primit amenzi de 5.000 şi, respectiv,  10.000 lei.

De asemenea, trei persoane s-au ales cu amenzi pentru lipsa declaraţiei pe proprie răspundere, iar două – pentru lipsa măştii de protecţie. Este vorba despre un grup de tineri care petrecea într-un foişor din localitate. Poliţiştii i-au surprins la ora 23.10, însă o parte dintre participanţi au reuşit să fugă. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: