Un sucevean de 24 ani a spart un geam al locuinţei pentru că mama nu i-a dat bani

Mama unui sucevean de 24 ani a fost nevoită să apeleze la 112 după ce tânărul a provocat distrugeri în locuinţă.

S-a întâmplat joi, 6 martie. Seara, mama tânărului, o suceveancă de 53 ani, l-a chemat pe fiu să treacă pe la casa părintească pentru că dorea să-i dea nişte produse alimentare. De precizat că în luna noiembrie 2020, împotriva tânărului a fost emis un ordin de protecţie care îi interzice să se apropie de domiciliul, dar şi de locul de muncă al mamei.

Cu toate acestea, cei doi s-au întâlnit. După ce femeia i-a dat tânărului pachetul cu alimente, acesta i-a cerut şi o sumă de bani. Femeia a refuzat.

Drept urmare, tânărul a spart cu o piatră un geam al locuinţei mamei sale. Ulterior, femeia a apelat 112.

Chiar dacă a sesizat poliţia, femeia nu a dorit să formuleze plângere penală împotriva fiului privind infracţiunile de distrugerea şi încălcarea ordinului de protecţie. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI