Un sucevean de 24 ani a spart un geam al locuinţei pentru că mama nu i-a dat bani

Mama unui sucevean de 24 ani a fost nevoită să apeleze la 112 după ce tânărul a provocat distrugeri în locuinţă.

S-a întâmplat joi, 6 martie. Seara, mama tânărului, o suceveancă de 53 ani, l-a chemat pe fiu să treacă pe la casa părintească pentru că dorea să-i dea nişte produse alimentare. De precizat că în luna noiembrie 2020, împotriva tânărului a fost emis un ordin de protecţie care îi interzice să se apropie de domiciliul, dar şi de locul de muncă al mamei.

Cu toate acestea, cei doi s-au întâlnit. După ce femeia i-a dat tânărului pachetul cu alimente, acesta i-a cerut şi o sumă de bani. Femeia a refuzat.

Drept urmare, tânărul a spart cu o piatră un geam al locuinţei mamei sale. Ulterior, femeia a apelat 112.

Chiar dacă a sesizat poliţia, femeia nu a dorit să formuleze plângere penală împotriva fiului privind infracţiunile de distrugerea şi încălcarea ordinului de protecţie. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: