Tinerii care au violat o copilă din Ostra şi-au aflat pedepsele

 > Unul va sta 4 ani la închisoare, iar ceilalţi doi, câte 3 ani la un centru educativ

Trei tineri din localitatea Ostra au fost condamnaţi, în data de 6 mai, pentru violurile comise în perioada octombrie-noiembrie 2019, victima fiind o adolescentă ce nu împlinise nici 12 ani.

Astfel, tânărul care la momentul săvârşirii infracţiunii era major a fost condamnat la 4 ani de închisoare. În aceeaşi zi, 6 mai, el a fost depus la Penitenciarul Botoşani. Ceilalţi doi tineri, care au comis faptele fiind încă minori, vor petrece următorii 3 ani la Centrul Educativ din Târgul Ocna, unde au şi fost depuşi.

În data de 26 noiembrie 2019, cei trei au fost arestaţi fiind bănuiţi că au violat o copilă din Ostra, fapt deja confirmat prin decizia Judecătoriei Gura Humorului.

Potrivit comunicatului Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, într-una din zilele de la începutul lunii octombrie 2019, în timp ce fata se afla la locuinţa unei cunoştinţe din Ostra, tânărul care a fost condamnat la închisoare a ameninţat-o că va spune părinţilor ei că aceasta fumează dacă nu îi face sex oral. Astfel, minora a fost constrânsă să întreţină un act sexual cu acesta.

La scurt timp, tânăra a fost constrânsă din nou să întreţină un act sexual cu un alt tânăr, care a ameninţat-o că va divulga informaţia că a întreţinut anterior acte sexuale cu primul inculpat. Ulterior, istoria s-a repetat şi cu cel de-al treilea tânăr.

În data de 20 decembrie 2019, cei trei tineri au fost trimişi în judecată, cu toţii în stare de arest preventiv. (N.B.) 

 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: