Doctoriţa Luminiţa Mercore de la Dolheştii Mari

A venit la dispensarul medical ca o alinare a suferinţelor celor bolnavi.

A venit ca o binecuvântare pentru comunitatea dolheşteană, fiind o doamnă de o simplitate şi o modestie aleasă, cu decenţă, eleganţă în comportare şi vorbire, cu inima larg deschisă către cei în suferinţă.

I-am recunoscut solida pregătire în specialitate, dar şi faptul că este o doamnă gingaşă, delicată, fină, cu farmec personal, nu în cele din urmă, cu succes profesional. Astfel, a dat valoare dispensarului medical în care tratează bolnavii care sunt din ce în ce mai mulţi.

Doamna doctor Luminiţa Mercore are vocaţie pentru profesia aleasă, iar pacienţii sunt mulţumiţi de felul cum sunt trataţi. De altfel, doamna doctor şi-a dezvăluit calităţile sale de-a lungul a peste 21 de ani de când profesează la dispensarul uman Dolheştii Mari.

Are un deosebit talent în a încuraja bolnavii, se dedică profesiei cu toată capacitatea sa. Ştiu că şi-a dedicat întreaga viaţă salvării bolnavilor şi îi suntem recunoscători că ne este aproape!

 VALERIU SANDOVICI

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: