Pagube mari provocate de autobasculanta ce s-a răsturnat la Frasin

> Au fost distruşi trei stâlpi şi peretele unei locuinţe

O autobasculantă încărcată cu pietriş s-a răsturnat miercuri dimineaţă la Frasin. Camionul a trecut peste trotuar şi s-a oprit într-o clădire, producând numeroase pagube. Şoferul vehiculului a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportat la spital.

Pe lângă cele relatate anterior, precizăm că vehiculul era condus de către un bărbat de 47 de ani din Todireşti, având direcţia de deplasare Câmpulung Moldovenesc – Gura Humorului.

La un moment dat, el a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens, după care pe trotuar. În aceste condiţii, vehiculul a dărâmat un stâlp de la reţeaua de joasă tensiune, apoi gardul ornamental de pe marginea DN 17, oprindu-se în imobilul unei localnice şi într-un alt stâlp, pe care de asemenea l-a rupt. După aceasta, autobasculanta s-a răsturnat, distrugând peretele locuinţei.

În momentul în care vehiculul a dărâmat cel de al doilea stâlp, cablurile au tras un alt stâlp de la iluminatul public stradal, care de asemenea a fost rupt.

Chiar dacă impactul a fost violent, şoferul s-a ales cu răni uşoare. După primirea îngrijirilor medicale, bărbatul nu a rămas internat. De precizat că şoferul nu era sub influenţa alcoolului.

Pe lângă poliţişti şi personalul medical, la locul accidentului au intervenit şi reprezentanţii furnizorului de energie electrică din zonă, fiind sesizaţi şi reprezentanţii ISCTR Suceava.

În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii „vătămare corporală din culpă”. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: