DSP Suceava organizează, la solicitare, caravane de vaccinare în judeţ

> Numărul sucevenilor vaccinaţi cu ambele doze a depăşit 50.000

Directorul executiv al DSP Suceava, Dinu Sădean, a revenit ieri cu un apel către agenţii economici suceveni, în special cei din sectorul HoReCa, să transmită instituţiei numărul angajaţilor şi membrilor familiilor acestora care doresc să se vaccineze împotriva Covid-19.

Dinu Sădean a precizat că, zilnic, se constituie caravane de vaccinare care se deplasează la sediile unităţilor comerciale care solicită acest lucru.

De exemplu, joi, caravana s-a deplasat la Căminul Cultural Udeşti. Pentru vineri este programată o acţiune de vaccinare la Căminul Cultural Părhăuţi, comuna Todireşti, fiind înscrise 80 de persoane.

Contact: DSP Suceava – email dspsv@dspsv.ro sau la coordonatorul judeţean al activităţii de vaccinare anti-Co-vid-19: dana.costea@dspsv.ro, tel. 0733690305.

Directorul DSP a mai informat că în cursul zilei de miercuri, 5 mai, 1.353 suceveni s-au vaccinat împotriva Covid-19, dintre care 397 cu prima doză, iar 956 cu doza a doua.

Până miercuri, inclusiv, 66.903 suceveni au fost vaccinaţi împotriva Covid-19, dintre care 50.470 cu rapel.

Distribuţia pe centre de vaccinare a fost următoarea: Spitalul Orăşenesc Gura Humorului – 132 de persoane; Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc – 18; sala de sport a Colegiului „Ştefan cel Mare” Suceava – 42; sala de sport a Şcolii „Miron Costin” Suceava – 270; sala de sport a Colegiului „Dragoş Vodă” Câmpulung Moldovenesc – 37; sala de sport Marginea – 136; incinta Parcului Zoo Rădăuţi – 15; Stadion Vatra Dornei – 138; Casa de Cultură Dolhasca – 71; sala de sport a Şcolii „Al.I. Cuza” Fălticeni – 70; Iulius Mall Suceava – 140; Casa de Cultură Siret – 50; sala de sport Broşteni – 42; Căminul Cultural Salcea – 30; Căminul Cultural Sf. Ilie – 162.

„Vaccinarea face posibilă revenirea la o viaţă socială fără restricţii. Până când vom atinge însă imunitatea comunitară, facem un apel către toţi sucevenii să se vaccineze împotriva Covid-19, să fie precauţi, responsabili şi să respecte regulile sanitare, pentru că şi-au dovedit eficienţa” a declarat Dinu Sădean. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: