Centrul de vaccinare din maşină din parcarea Shopping City va funcţiona până la sfârşitul lui septembrie

> CL Suceava se întruneşte astăzi pentru a aproba asocierea cu centrul comercial

Consiliul Local Suceava se întruneşte în această dimineaţă, în şedinţă online de îndată, pentru înfiinţarea centrului de vaccinare din maşină din Suceava (la Shopping City).

Potrivit proiectului de hotărâre iniţiat de primarul Ion Lungu pentru asocierea Primăriei Suceava cu Suceava Shopping City, centrul de vaccinare drive-trough din parcarea centrului comercial va fi amenajat pe o suprafaţă de 200 mp. Primăria Suceava urmează să asigure tehnica de calcul (calculator, imprimantă, scanner), materiale de curăţenie şi materiale consumabile.

La rândul său, centrul comercial va asigura spaţiul respectiv, care permite accesul persoanelor cu mijloace auto, un cort în vederea amenajării centrului de vaccinare, mese, scaune şi pat pentru tratament, frigider, utilităţi.

Contractul de asociere va fi valabil până în data de 30 septembrie a.c., dar nu mai târziu de 31 decembrie 2021, se mai arată în proiectul de hotărâre. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: