După incendiul de la Vicovu de Sus

Campanie de strângere de fonduri pentru familia cu patru copii rămasă pe drumuri

> Asociaţia Rădăuţiul Civic: Au nevoie de materiale de construcţie, îmbrăcăminte, alimente şi bani

Asociaţia Rădăuţiul Civic a iniţiat o campanie de strângere de fonduri pentru o familie din Vicovu de Sus a cărei locuinţă a fost distrusă de un incendiu.

Gospodăria a fost distrusă în totalitate în urma unui incendiu izbucnit, cel mai probabil, de la un conductor electric defect. Focul a mistuit locuinţa, bucătăria de vară, şura, adăpostul de animale şi o magazie, cu bunurile aferente, pe o suprafaţă totală de aproximativ 200 mp.

Prin intervenţia pompierilor au fost salvate o altă bucătărie de vară, din aceeaşi gospodărie, dar şi construcţiile proprietăţii învecinate.

În aceste condiţii, proprietarii, o familie cu patru copii, au rămas fără acoperiş deasupra capului şi sunt nevoiţi să apeleze la bunăvoinţa sucevenilor. (N.B.)

„Dragii noştri,

Îndrăznim să vă cerem din nou sprijinul pentru a susţine o familie greu încercată din Vicovu de Sus, mai exact Laura, a cărei gospodărie a ars în noaptea de 3 spre 4 mai.

Doamna Ţugui Maria Cristina a cerut ajutorul în numele acestei familii care a rămas pe drumuri, formată din doi părinţi de 43 şi 51 de ani şi patru copii: două fete de 17 şi 20 ani şi doi băieţi de 21 şi 9 ani, familia Bodnar.

În acea noapte neagră au intervenit şapte autospeciale de stingere a incendiului şi o ambulanţă SMURD, reuşind în acest fel să salveze o bucătărie de vară aparţinând fratelui proprietarului şi clădirile învecinate. În urma incendiului au ars locuinţa, o altă bucătărie de vară, şura, adăpostul de animale şi o magazie, cu bunurile aferente (din păcate nu au putut salva nimic din bunuri) pe o suprafaţă totală de aproximativ 200 mp.

Pentru că reuşim de fiecare dată să dăm dovadă de bunătate, fiinţe cu frică de Dumnezeu, oamenii din zonă s-au mobilizat şi în cursul zilei de marţi au dărâmat şi curăţat resturile arse.

Acum au nevoie de materiale de construcţie, îmbrăcăminte, alimente şi bani.

Cei de la primărie şi-au oferit sprijinul prin punerea la dispoziţie a forţei de muncă.

Din păcate, Sărbătorile Pascale nu au fost doar bucurie pentru toţi dintre noi. Haideţi să întindem o mână de ajutor, oricât de puţin, pentru familia Bodnar înseamnă mult.

Pentru cine doreşte să ducă pachete, punem la dispoziţie următoarele date de contact:

> una dintre fetele familiei Bodnar – 0759 675 693;

> doamna Ţugui Maria Cristina – 0760 323 404;

– pentru donaţii în lei:

> dna Bodnar Stela-Azpasia

IBAN RO49BRDE340SV80800123400”

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: