100.454 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore

Prim-ministrul Florin Cîţu a anunţat că în ultimele 24 de ore s-au vaccinat împotriva Covid 100.454 de persoane. „100.454 persoane vaccinate, în ultimele 24 de ore. Am promis, am făcut! România, hai că se poate!”, a scris Florin Cîţu, ieri, pe Facebook.

Tot ieri, preşedintele Klaus Iohannis, aflat la Constanţa, a declarat că România stă „extraordinar de bine” în ceea ce priveşte campania de vaccinare anti-Covid-19, arătând că se va depăşi numărul de 100.000 de persoane imunizate într-o zi. „Noi, în România, stăm extraordinar de bine cu această campanie de vaccinare, în altă parte lucrurile sunt încă în organizare şi nu cred că sunt multe locuri unde cetăţenii se pot duce pur şi simplu la vaccinare”, a spus şeful statului, după ce a vizitat centrul de imunizare anti-Covid de la Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanţa.

Preşedintele a amintit că de la sfârşitul acestei săptămâni doritorii vor putea să se prezinte la centre pentru vaccinare fără programare în platforma online.

 Toată lumea a înţeles că nu putem să redeschidem total de la 1 iunie

Premierul Florin Cîţu a declarat ieri, după o întâlnire cu reprezentanţii HoReCa desfăşurată la Constanţa, că aceştia au înţeles că nu se va putea renunţa la toate restricţiile din 1 iunie, o a doua etapă de relaxare urmând să aibă loc la 1 august. „Din partea industriei am primit propuneri şi soluţii foarte bune, pe care le vom pune mâine în discuţie în comitetul interministerial şi promisiunea mea este că vom avea aceste soluţii la timp, aprobate, ca să putem să începem de la 1 iunie o primă etapă de relaxare şi a doua etapă la 1 august. Toată lumea a înţeles că nu putem să redeschidem total de la 1 iunie”, a declarat premierul.

Câţu a precizat că hotelurile şi restaurantele în care întregul personal a fost imunizat vor fi semnalizate cu mesajul „Locaţie sigură, noi ne-am vaccinat”.

Florin Cîţu a participat, ieri, la o întâlnire cu reprezentanţii sectorului HoReCa, desfăşurată la sediul Instituţiei Prefectului Constanţa.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: