După o sesizare la Telverde

O femeie fără mască aflată în zona de agrement Tătăraşi a fost amendată

O amendă pentru nerespectarea măsurilor anti-Covid a fost aplicată unei sucevence care se afla în zona de agrement Tătăraşi fără mască de protecţie. Cazul a ieşit la iveală marţi, după sesizarea făcută de un sucevean care susţinea că în parcul respectiv ar fi fost şase persoane fără mască.

În urma apelului efectuat marţi, în jurul orei 19.45, poliţiştii suceveni s-au deplasat în zona de agrement, observând un grup de şase adulţi şi mai mulţi copii care se aflau lângă locul de joacă.

Poliţiştii au constatat că o singură persoană, o suceveancă de 33 ani, nu avea mască de protecţie. Drept urmare, ea a fost amendată.

Poliţiştii l-au instruit pe agentul de securitate al zonei de agrement cu privire la necesitatea respectării de către toţi vizitatorii a măsurilor anti-Covid. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: