La concursul de soluţii pentru amenajarea zonei de agrement Şipote

Fond de premiere de 100.000 de lei

>Potrivit propunerii primarului Ion Lungu, premiul I va fi de 50.000 de lei, premiul al II-lea de 25.000 de lei, iar premiul al III-lea de 15.000 de lei

Fondul de premiere pentru primii trei clasaţi în concursul de soluţii pentru amenajarea zonei de agrement parc Şipote din municipiul Suceava va fi de 100.000 de lei, a informat primarul Ion Lungu. „Voi propune comisiei care se ocupă de realizarea proiectului tehnic ca premiul I să fie de 50.000 de lei, premiul II de 25.000 de lei iar premiul III de 15.000 de lei. Avem prinsă o poziţie în buget, astfel încât să putem premia pe primii trei clasaţi, în ceea ce priveşte soluţia efectivă propusă pentru realizarea zonei de agrement parc Şipote” a subliniat şeful municipalităţii.

Lungu a ţinut să arate că, totodată, solicitat Comisiei tehnice desemnate să elaboreze tema de proiectare să-şi intensifice activitatea.

„După ce au fost unele contestaţii la adresa dlui Alin Opincariu, am primit în contrapartidă – ca să spun aşa – o susţinere din partea a 6 organizaţii neguvernamentale din oraşul nostru pentru dl Opincariu. Aşa cum am mai spus, nu ne propunem să ne amestecăm în treburile societăţii civile, care trebuie să fie mai atentă atunci când se fac asemenea demersuri, astfel încât să-şi aleagă aşa cum trebuie reprezentanţii” a subliniat Ion Lungu. Conform Primăriei Suceava, proiectul de modernizare a parcului Şipote vizează realizarea de alei pietonale, de piste pentru biciclişti, trotuare, amenajarea de spaţii verzi, crearea de facilităţi pentru recreere, construirea de foişoare, instalarea de Wi-Fi în spaţiile publice, instalarea de sisteme de supraveghere video, dotarea cu mobilier urban şi, nu în ultimul rând, modernizarea infrastructurii urbane care duce la zona respectivă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: