Thermonet

De azi se sistează furnizarea încălzirii în sistem centralizat în municipiul Suceava

Societatea de termoficare Thermonet SRL Suceava a anunţat că, începând de joi – ca urmare a evoluţiei temperaturilor medii exterioare şi potrivit prevederilor legale –, va proceda la sistarea furnizării încălzirii în municipiul Suceava.

Thermonet anunţă că se vor lua măsurile de izolare a instalaţiilor de încălzire în condiţii de siguranţă, se vor face diafragmările hidraulice necesare, se va face reglajul de debit pentru instalaţiile de pompare în condiţii economice şi se va proceda la reglajul instalaţiilor de furnizare a apei calde menajere pentru sezonul cald.

De asemenea, s-au efectuat probele hidraulice pentru identificarea zonelor cu siguranţă scăzută in exploatare, în vederea pregătirii programului de reparaţii planificate pentru anul 2021, anunţă firma.

„Rugăm utilizatorii să îşi asigure instalaţiile interioare şi să le pregătească pentru sezonul rece 2021-2022. Furnizarea apei calde de consum va fi efectuată în mod corespunzător după acelaşi program” a transmis ieri Thermonet. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: