Fotbal, Liga a IV-a

Viitorul Liteni şi Moldova Drăguşeni, mai aproape de finala Ligii a IV-a

După cinci etape, Viitorul Liteni şi Moldova Drăguşeni sunt echipele care conduc în continuare cele două grupe din campionatul Ligii a IV-a sucevene.

Liteni este lider autoritar al grupei A, cu maximum de puncte, în care intră şi o victorie obţinută la masa verde în faţa Siretului Dolhasca, echipă care nu s-a prezentat la partida ce trebuia să se joace pe 30 aprilie. Pe locurile 2, 3 şi 4 sunt Juniorul Suceava, cu 12 puncte, Progresul Frătăuţii Vechi, cu 3 puncte, şi Siretul Dolhasca, cu 0 puncte.

Moldova Drăguşeni conduce grupa B cu 13 puncte, la două puncte distanţă de LPS Suceava. Ultimele poziţii sunt ocupate de Zimbru Siret, cu 4p, şi Recolta Fântânele, cu 0 p.

Ultimele partide din faza grupelor Ligii a IV-a urmau să se dispute aseară, în următorul format: Juniorul Suceava – Viitorul Liteni, Siretul Dolhasca – Progresul Frătăuţii Vechi, Moldova Drăguşeni – LPS Suceava şi Recolta Fântânele – Zimbrul Siret.

Finala şi implicit alegerea campioanei judeţului Suceava se va desfăşura mâine, pe Stadionul Areni.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: