După ce s-a pierdut...

Un copil de 5 ani, din Dărmăneşti, a fost găsit în Suceava

> Poliţia a angrenat pentru căutări peste 60 de persoane

Peste 60 de persoane au participat sâmbătă, 1 mai, la o acţiune pentru găsirea unui copil de 5 ani care a dispărut de la domiciliu. Băiatul a fost găsit, peste câteva ore, la un kilometru de domiciliu.

Dispariţia copilului, care suferă de autism, a fost observată în jurul orei 13. Mama lui a declarat că băiatul se juca împreună cu cei trei fraţi în curtea casei lor din Dărmăneşti. La un moment dat, pe fundalul neatenţiei femeii, copilul a plecat într-o direcţie necunoscută.

Femeia l-a căutat preţ de 15 minute, după care a alertat autorităţile.

Astfel, au fost constituite echipe de căutare formate din şase poliţişti, un echipaj din cadrul IJJ Suceava, un echipaj de pompieri din cadrul ISU Suceava şi aproximativ 50 voluntari (în special rudele şi vecinii familiei).

Copilul a fost găsit în jurul orei 14.45, lângă o fermă din cartierul Iţcani al municipiului Suceava, la aproximativ un kilometru distanţă faţă de casă. Băiatul a spus că mergea la bunicii săi, care locuiesc în municipiul Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: