Omor în Sâmbăta Mare, în satul Arghira

> O femeie şi-a înjunghiat soţul

Un bărbat a murit după ce ar fi fost înjunghiat cu un cuţit de soţia sa. Crima a avut loc sâmbătă, 1 mai, în statul Arghira, din comuna Preuteşti.

În jurul orei 19, femeia, de 53 de ani, a apelat la 112, spunând că soţul său, de 47 de ani, a decedat. Iniţial, ea susţinea că, în după-amiaza de sâmbătă, bărbatul a acuzat o stare de oboseală şi s-a culcat să se odihnească. În acelaşi timp, femeia a plecat să cumpere grâu de la cumnatul său.

Când s-a întors, susţinea femeia, l-a găsit pe soţ fără suflare.

Primele cercetări ale poliţiştilor, efectuate în seara respectivă, au trezit bănuieli. Pe corpul bărbatului a fost găsită o tăietură în zona pieptului, iar în casă – un cuţit cu urme de sânge. Atunci, femeia a declarat că nu ştie cum a fost rănit bărbatul.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările au continuat.

Astfel, experţii criminalişti au stabilit că, sâmbătă, între soţi a izbucnit un conflict spontan pe fondul consumului de alcool. La un moment dat, femeia l-a înjunghiat pe bărbat în piept. A fost o singură lovitură de cuţit, care însă a condus la moartea victimei.

Drept urmare, femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, cercetările continuând sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie raportată la infracţiunea de omor.

Ulterior, duminică, necropsia a arătat că moartea bărbatului a fost violentă, fiind cauzată de „insuficienţa cardio-respiratorie acută consecutivă hemopericardului secundar unei plăgi înţepat-tăiate cardio-pericardice ce s-a putut produce prin lovire cu un corp înţepător-tăietor”.

Tribunalului Suceava a dispus arestarea preventivă a femeii pentru 30 de zile. În prezent, ea se află în arestul IPJ Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: