Marginea

O femeie a fost agresată în prezenţa copiilor

> Poliţiştii au întocmit dosar penal şi au emis ordin de protecţie provizoriu

Un ordin de protecţie provizoriu a fost emis faţă de un bărbat de 42 de ani din comuna Marginea, care şi-a agresat soţia cu care se află în proces de divorţ (la iniţiativa femeii).

Chiar acesta ar fi fost motivul agresiunii, la care s-a adăugat şi starea de ebrietate în care se afla bărbatul.

Aflat sub influenţa alcoolului, el a venit la locuinţa femeii şi a celor doi copii, provocând un scandal în timpul căruia şi-a jignit, şi-a ameninţat şi lovit soţia, în prezenţa copiilor. Apoi, bărbatul a încercat s-o alunge din casă. La rândul său, femeia a apelat 112, conflictul fiind aplanat de poliţişti. Aceştia au emis un ordin de protecţie provizoriu (prin care bărbatul va fi nevoit să părăsească locuinţa comună) şi au întocmit dosar penal pentru violenţă în familie şi ameninţare. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: