Municipalitatea îi întreabă pe suceveni care sunt problemele cu care se confruntă în trafic

> Viceprimarul Lucian Harşovschi spune că sondajul face parte din procedurile pentru transport public în zona metropolitană Suceava

Primăria Suceava solicită sucevenilor să participe la un sondaj legat de transportul în municipiu, care face parte din procedura pentru transportul în zona metropolitană.

„Am demarat procedurile pentru transportul în zona metropolitană cu ajutorul fondurilor europene” a anunţat recent viceprimarul Lucian Harşovschi.

Viceprimarul a spus că, în proiect, pe lângă municipiul Suceava sunt implicate şi localităţile Adâncata, Bosanci, Ipoteşti, Mitocu Dragomirnei, Moara, Pătrăuţi, Salcea, Şcheia.

„Proiectul are în vedere reducerea impactului negativ al traficului asupra mediului şi cetăţenilor, fluidizarea traficului rutier, modernizarea sistemului de transport public şi promovarea sistemului de transport alternativ” a menţionat Lucian Harşovschi.

El a explicat că în etapa elaborării planului de mobilitate urbană (PMUD), prin accesarea linkului şi prin completarea chestionarului de către cetăţeni până la data de 14 mai, autorităţile îşi vor putea contura o opinie pertinentă asupra nevoilor sucevenilor.

Între întrebările la care urmează să răspundă sucevenii se numără cele legate de principalele probleme întâmpinate în timpul deplasărilor efectuate în interiorul oraşului şi cele vizând traficul auto. De asemenea, cetăţenii sunt invitaţi să indice principalele direcţii de acţiune privind dezvoltarea mobilităţii în municipiul Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: