Mii de pachete cu ţigări şi aproape 300 sticle cu băuturi alcoolice de provenienţă extracomunitară

> Acestea au fost descoperite de poliţiştii suceveni în cadrul percheziţiilor de săptămâna trecută la membrii unei grupări specializate în contrabandă

Mii de pachete cu ţigări şi sute de sticle cu băuturi alcoolice, toate de provenienţă extracomunitară, au fost găsite în cadrul percheziţiilor din dimineaţa de miercuri, 28 aprilie, efectuate în judeţele Suceava, Vrancea şi Bihor.

Din cele 24 de locaţii percheziţionate (21 din judeţul Suceava), la aproape jumătate au fost descoperite ţigări şi băuturi alcoolice de provenienţă extracomunitară. În total, au fost găsite 79.780 ţigări (3.989 pachete) şi 274 sticle de băuturi alcoolice.

Toate bunurile au fost indisponibilizate.

Cercetările continuă, fiind efectuate de lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul IPJ Suceava (biroul SICE), sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Reamintim că, miercurea trecută, poliţiştii suceveni au desfăşurat 24 de percheziţii domiciliare (21 în judeţul nostru, două în judeţul Vrancea şi una în jud. Bihor) pentru destructurarea unei grupări infracţionale cu activităţi în sfera contrabandei cu ţigări de provenienţă extracomunitară.

IPJ Suceava a documentat activitatea infracţională a grupării în perioada anilor 2020 – 2021. Poliţiştii au obţinut probe că membrii grupării sunt implicaţi în activităţi ilicite de introducere în ţară, depozitare, transport şi comercializare a ţigărilor de contrabandă. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: