Inspecţie pe drumul Suceava – Dolhasca

> „Suntem şi noi pe aici, să-i silim pe constructori să grăbească aceste lucrări” a transmis Gheorghe Flutur, preşedintele CJ

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a inspectat, joia trecută, lucrările efectuate la modernizarea drumului Suceava – Dolhasca, ce face parte din drumul axial Suceava – Iaşi, realizat printr-un proiect cu finanţare europeană.

Flutur a spus că pe porţiunea respectivă se vor moderniza 6 poduri şi 71 de podeţe, iar partea carosabilă va fi lărgită de la 6 la 8 metri.

„Vremea a început să fie bună, constructorii au ieşit şi ei la treabă. Suntem şi noi pe aici zilnic, ca să-i silim să grăbească aceste lucrări” a spus Flutur.

Şeful administraţiei judeţene a menţionat că a fost o perioadă când s-a săpat în zonă şi acesta a fost un disconfort pentru populaţie.

„Sperăm ca această rută spre Dolhasca să se asfalteze cât mai repede, pentru că este aşteptată de foarte multă lume” a declarat preşedintele CJ Suceava.

El a menţionat că este vorba despre o „investiţie mare”, care leagă Suceava de Iaşi prin Dolhasca.

„Eu sunt convins că după ce se va termina acest drum, o investiţie europeană curajoasă, va însemna dezvoltare economică şi va însemna turism” a conchis Gheorghe Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: