La Muzeul de Istorie

Proiect de educaţie muzeală pentru tineri

Muzeul Naţional al Bucovinei a anunţat că îşi propune să atragă cât mai mulţi tineri, dar şi pe cei veşnic tineri, către expoziţiile şi activităţile Muzeului de Istorie Suceava, motiv pentru care a deschis seria prezentărilor din cadrul proiectului educaţional „COOLtura la muzeu! SEENzaţii din expoziţii!”.

„Astfel, propunem tinerilor, elevi şi studenţi pasionaţi de arte plastice, să redea într-o lucrare (desen, pictură, desen digital) cum percepe generaţia lor Muzeul de Istorie Suceava şi de ce ar îndemna şi pe alţii să viziteze expoziţiile noastre. Ne dorim ca titlul lucrării să fie gândit ca slogan.

Dintre lucrările realizate şi trimise la noi vom selecta şi premia două, pe cele mai frumoase, cele mai reprezentative” se arată în comunicatul MNB.

Cele două lucrări premiate vor fi utilizate ca imagini publicitare într-o campanie de promovare a Muzeului de Istorie şi a unuia dintre evenimentele anuale ale acestuia.

Lucrările vor fi aduse în original la Muzeul de Istorie sau cei de mai departe, care nu au posibilitatea să ajungă la noi, pot trimite imaginea, cu o rezoluţie foarte bună, prin e-mail, la adresa: marketing@muzeulbucovinei.ro. Nu uitaţi să etichetaţi lucrările, trecând titlul, numele şi prenumele, vârsta, şcoala/universitatea. Data limită pentru transmiterea lucrărilor: 4 iunie 2021. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: