Foresta Suceava şi Bucovina Rădăuţi s-au calificat la primul baraj de promovare în eşalonul secund

Penultima etapă din cadrul sezonului regulat al Seriei I a Ligii a III-a de fotbal a clarificat definitiv situaţia în ceea ce priveşte echipele care vor participa la primul baraj de promovare în Liga a II-a. Foresta Suceava a câştigat lejer disputa cu „lanterna roşie” CSM Paşcani, iar Bucovina Rădăuţi a trecut la limită de Huşana Huşi. În urma acestor rezultate, formaţiile sucevene vor evolua la barajul de promovare, indiferent de rezultatele din ultima rundă.

Aşadar, grupările sucevene vor avea ca adversare, cu siguranţă, echipele din fruntea Seriei a II-a, Dunărea Brăila şi Oţelul Galaţi. Singura problemă este că nu se ştie exact împerecherea cu formaţiile dunărene. În mod normal, la prima vedere, judeţul Suceava are 50% şanse de a avea o echipă în sezonul viitor al eşalonului secund, dar trebuie totuşi să ne uităm cu mai mare atenţie!

Foresta Suceava a trecut de CSM Paşcani cu 4-0 prin golurile marcate de Celeadnic, Cerlincă şi Knezevic, de două ori. CSM Bucovina Rădăuţi a învins-o pe Huşana Huşi cu 1-0 prin punctul reuşit de Străjeriu. Şomuz Fălticeni a pierdut acasă cu Dante Botoşani cu 0-1. Golul botoşănenilor a fost marcat de Robert Bosânceanu din penalti.

În ultima etapă, Foresta Suceava va juca la Dante Botoşani, CSM Bucovina Rădăuţi la Bradu Borca, iar Şomuz Fălticeni la Huşana Huşi.

 Foto: ADRIAN POPOVICI

 Rezultate consemnate în etapa a XVII-a:

Foresta Suceava – CSM Paşcani                           4-0

Bucovina Rădăuţi – Huşana Huşi                1-0

Şomuz Fălticeni – Dante Botoşani              0-1

Ceahlăul Piatra Neamţ – Bradu Bprca                  4-1

Ştiinţa Miroslava – Juniorul Vaslui                4-1

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: