În cartierul Tinereţii va fi amplasată noua creşă care se face după un proiect tip

În cartierul Tinereţii va fi amplasată noua creşă care se face după un proiect tip

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat, miercuri, că a luat decizia unde să fie construită creşa din municipiul Suceava în cartierul Burdujeni, respectiv, în cartierul Tinereţii.

El a spus că a participat la o întâlnire cu ministrul Dezvoltării şi angajaţi ai ministerului care au prezentat un model de creşă tip, cel mai mare, cu zece grupe, pentru care este nevoie de o suprafaţă minimă de 3.200 de mp, iar pe lângă creşă sunt realizate locuri de joacă şi spaţii verzi.

Lungu a declarat că această creşă va fi amplasată în cartierul Tinereţii din Burdujeni la intrarea în Suceava dinspre Plopeni unde a fost depistat un teren de 5.000 de mp.

Potrivit primarului, creşa are zece grupe, bucătărie, spălătorie, cameră de joacă, pavilion administrativ, cameră educatoare, cameră pentru părinţi, cameră filtru acces.

Urmează să fie realizat studiul de fezabilitate, aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru a fi depus proiectul pentru o nouă creşă în Burdujeni, a conchis Ion Lungu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: