Pentru exploatarea de pietriş şi nisip din albia râului Suceava fără autorizaţie de mediu

O primărie suceveană a fost amendată cu 30.000 de lei

Garda de Mediu Suceava a constatat că o primărie suceveană efectua exploatare de pietriş şi nisip din albia râului Suceava şi a aplicat sancţiuni.

Astfel, în urma unei sesizări primite la GNM – CJ Suceava, privind disconfortul provocat prin exploatări de agregate minerale de pe râul Suceava, pe raza judeţului Suceava, comisari din cadrul CJ Suceava împreună cu reprezentanţi ai SGA Suceava au efectuat un control pe linie de protecţie a mediului la unitatea administrativ-teritorială vizată în cadrul petiţiei, constatând că aceasta a desfăşurat activităţi de exploatare a pietrişului şi nisipului fără a deţine autorizaţie de mediu pentru perimetrul de pe râul Suceava.

Pentru neconformitatea constatată, faţă de unitatea administrativ-teritorială respectivă s-au luat măsuri de sancţionare contravenţională în valoare de 30.000 lei. Totodată, s-a dispus şi măsura complementară de suspendare a activităţii de exploatare a agregatelor minerale de râu. Garda de Mediu Suceava a evitat să precizeze despre ce primărie suceveană este vorba. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: