După o anchetă jurnalistică din care reieşea că ar fi schimbat şefi de direcţii silvice din ţară prin ameninţări

Gelu Puiu a demisionat din funcţia de secretar de stat din cadrul Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor

Secretarul de stat pentru domeniul pădurilor din Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, suceveanul Gelu Puiu, a demisionat marţi din funcţie după ce o anchetă jurnalistică a devoalat că acesta ar fi recurs la acţiuni de ameninţare a unor şefi de direcţii silvice din ţară.

Demisia lui Gelu Puiu a fost acceptată de premier, au declarat surse politice pentru News Bucovina.

Recorder a intrat în posesia unor înregistrări care arată cum mai mulţi şefi de direcţii silvice din întreaga ţară au fost schimbaţi din funcţie în urma unei campanii de şantaj coordonate de la vârful Ministerului Mediului.

Din înregistrări rezultă că omul care a pus în practică această operaţiune a fost secretarul de stat Gelu Puiu. El s-a lăudat în faţa apropiaţilor că a schimbat peste 20 de directori din sistemul silvic prin aceeaşi metodă: ameninţându-i cu controale care sigur vor descoperi o neregulă.

Mai departe, Gelu Puiu îi raporta ministrului Costel Alexe, care se interesa dacă funcţiile din ţară au fost eliberate, a precizat Recorder. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: