Comunele Drăgoieşti şi Poiana Stampei au rămas încă 14 zile în scenariul galben

> Comunele Bălcăuţi şi Păltinoasa revin în scenariul verde

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Suceava s-a întrunit, în data de 20 aprilie, într-o şedinţă online în care a analizat evoluţia epidemiei cu noul coronavirus în localităţile din judeţ şi a luat noi decizii prin Hotărârea nr. 111 din data de 20.04.2021

Astfel, comuna Drăgoieşti va rămâne încă 14 zile în scenariul galben, având o rată de infectare de 1,90 la mie şi 3 cazuri active de Covid-19. Totodată, în scenariul galben va intra, începând cu 22 aprilie, comuna Poiana Stampei. Rata de infectare din localitate a ajuns la 2,62 la mie, cu 6 cazuri în evoluţie.

Potrivit aceleiaşi decizii, comunele Bălcăuţi şi Păltinoasa au revenit în scenariul verde. Potrivit celor mai recente date ale Prefecturii Suceava, la Bălcăuţi nu s-a înregistrat niciun caz de infectare, iar la Păltinoasa erau 6 cazuri şi o rată de infectare de 1,14 la mie. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: