Suceava

Au început lucrările de modernizare şi reabilitare pe strada Ion Grămadă

> Facem noi locuri de parcare, precum şi accesele la scările de bloc, a transmis Lucian Harşovschi

 Viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovschi, a anunţat că programul Modernizarea Sucevei de la scara blocului continuă în zona centrală a municipiului.

„Suntem cu lucrările de modernizare şi reabilitare pe strada Ion Grămadă, unde intervenim pe o suprafaţă de 1.200 mp, facem noi locuri de parcare, precum şi accesele la scările de bloc” a precizat Harşovschi.

Viceprimarul a postat mai multe fotografii în care se vede situaţia iniţială din zonă, menţionând că după finalizarea lucrărilor spaţiul verde va fi mai bine delimitat, protejat şi nu se va mai putea parca pe el.

Harşovschi a ţinut să precizeze că mutarea conducerii Consiliului Judeţean în altă clădărie este temporară.

„Întrucât au fost discuţii în mediul online şi nu numai, cu referire la lucrările din această zonă, ţin să menţionez că reabilitarea se face pentru toţi sucevenii şi reamintesc că este temporară mutarea conducerii Consiliului Judeţean în clădirea din zonă, după incendiul de la Palatul Administrativ” a subliniat el. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: