Lucian Harşovschi:

Zona „La bazin” era teren viran şi vor fi create 95 de locuri de parcare şi zone de spaţiu verde

> Pe perioada lucrărilor zona va fi inutilizabilă pentru parcarea maşinilor

Viceprimarul Lucian Harşovschi a informat, duminică seara, că zona „La bazin”, unde se lucrează la amenajarea unei parcări de reşedinţă, va fi modernizată complet.

„După ce proiectul de modernizare a 4.364 de locuri de parcare a fost blocat în Consiliul Local, fără motiv, timp de 2 ani, a sosit şi timpul parcării de pe strada Ştefan cel Mare (bl.A2, bl.C2, bl.H2 şi bl.H1) să intre în reabilitare” a spus viceprimarul.

El a precizat că, în acte, înainte, această zonă, cunoscută drept „La bazin”, nu era parcare, ci teren viran.

După reabilitare, care se realizează pe o suprafaţă de 2.420 mp (+380 mp trotuar), vor fi 95 de locuri de parcare, iar accesele la scările de bloc vor fi refăcute. Se vor crea, de asemenea, şi noi zone de spaţiu verde, a menţionat viceprimarul.

El a transmis şi fotografii cu zona respectivă, dar şi cu planşa iniţială, urmând să revină cu fotografii şi informaţii complete la finalul lucrărilor.

„Cer scuze locatarilor pentru inconvenientul creat, deoarece parcarea va fi inutilizabilă pe durata lucrărilor, dar îi asigur că zona va arăta total diferit la finalizarea acestora” a mai spus Lucian Harşovschi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: