Un tânăr fără permis, implicat într-un accident pe Calea Unirii, a fugit de la locul faptei

 Poliţiştii suceveni cercetează penal un tânăr de 25 de ani din Preuteşti care a fost implicat, vineri seara, într-un accident pe Calea Unirii din Suceava şi a fugit, lăsând maşina pornită pe prima bandă de circulaţie.

Potrivit Poliţiei Suceava, poliţiştii au fost sesizaţi vineri seara prin 112 că pe Calea Unirii din municipiu a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul unuia dintre autoturismele implicate a abandonat autoturismul şi a fugit de la faţa locului.

Poliţiştii au identificat apelantul, un bărbat de 45 ani, din Suceava, şi un autoturism ce era staţionat pe banda I de circulaţie cu motorul pornit, fără nicio persoană în interior.

Apelantul a fost condus la sediul Poliţiei Suceava în vederea completării unei declaraţii-tip de accident rutier soldat cu pagube materiale, iar în scurt timp, la sediul poliţiei s-a prezentat şi un tânăr de 25 ani, din Preuteşti, care a declarat faptul că el a condus autoturismul abandonat pe Calea Unirii din Suceava şi că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Acesta a fost identificat de către apelant ca fiind conducătorul autoturismului care a fost implicat în evenimentul rutier sesizat. Fiind interogate bazele de date s-a constatat că tânărul de 25 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul nu are poliţa RCA valabilă, iar înmatricularea autovehiculului este suspendată de drept, având ITP expirată din data de 15.03.2021.

În acest caz s-a procedat la sancţionarea contravenţională a şoferului de 25 de ani pentru următoarele abateri: RCA expirat, ITP expirat şi lipsă documente, iar ca măsură tehnico-administrativă s-a reţinut certificatul de înmatriculare al autoturismului, precum şi plăcuţele cu numere de înmatriculare.

Totodată, poliţiştii au întocmit dosar penal privind infracţiunea de „conducere fără permis”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI