Un sucevean a furat o bicicletă pentru a ajunge mai repede acasă

> Bărbatul venea de trei zile pe jos, din Bistriţa

Un tânăr de 25 de ani din comuna Horodniceni este cercetat penal pentru furtul unei biciclete comis în municipiul Vatra Dornei. Tânărul a avut o explicaţie surprinzătoare pentru fapta sa.

Infracţiunea a avut loc duminică la prânz, lângă un supermarket din Vatra Dornei. Astfel, un adolescent de 15 ani, care s-a deplasat la unitatea comercială şi-a lăsat bicicleta lângă un pilon de metal din faţa supermarketului.

El a lipsit în jur de 10 minute, iar când s-a întors, bicicleta nu mai era acolo. Atunci, adolescentul a ape-lat 112.

După aproximativ o oră, poliţiştii au identificat autorul furtului. O patrulă a observat pe raza comunei Iacobeni un tânăr de 25 de ani care se deplasa cu bicicleta descrisă de adolescent.

Tânărul a recunoscut că a sustras bicicleta, motivându-şi gestul prin faptul că a vrut să se deplaseze mai repede. El a relatat că de trei zile merge continuu pe jos, deoarece vine din comuna Prundu-Bârgăului, judeţul Bistriţa, şi se deplasează spre domiciliul său, în comuna Horodniceni.

Bicicleta a fost predată proprietarului, iar tânărul de 25 ani este cercetat penal pentru aspectul săvârşirii infracţiunii furt. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: