Suceava a revenit în scenariul verde, iar Vatra Dornei în cel galben

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Suceava s-a întrunit, în data de 19 aprilie, într-o şedinţă în care a analizat evoluţia epidemiei cu noul coronavirus în localităţile din judeţ şi a luat noi decizii prin Hotărârea nr. 110 din data de 19.04.2021.

Potrivit acestei Hotărâri, municipiul Suceava a revenit oficial în scenariul verde, având în prezent o rată de infectare de 1,17 la mie.

Totodată, începând cu 20 aprilie, municipiul Vatra Dornei a ieşit din scenariul roşu şi a intrat în cel galben, după ce incidenţa cazurilor de Covid-19 a scăzut la 1,82 la mie.

Pe lângă asta, CJSU a hotărât că, începând cu 21 aprilie, comuna Fântâna Mare să intre pentru 14 zile în scenariul galben, având o rată de infectare de 1,54 la mie.

La rândul său, comuna Dorna Arini va rămâne încă 14 zile în scenariul roşu, având 3,07 cazuri la mia de locuitori.

Prin aceeaşi Hotărâre au fost anulate restricţiile complementare scenariului roşu pentru comuna Coşna, unde incidenţa a coborât sub 4 la mie, fiind de 3,41 la mie. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: