Păzea ! Şoşoacă îşi ia pistol !

Politica noastră dă în clocot! Simţindu-şi viaţa ameninţată de purtătorii de botniţă, cei ce n-au lăsat-o să intre fără mască în sala Comisiei Juridice din Senat, unde i se pregătea o sancţiune pentru încălcarea legilor referitoare la pandemie şi la distanţare fizică, voievoada urlătoare a decis să-şi ia permis de port-armă. Îi sugerăm să-şi aleagă un Kalashnikov (AKM) pentru a fi în ton cu iluştrii săi înaintaşi Corneliu Vadim Tudor şi Cătălin Rădulescu-Mitralieră împreună cu iluminaţii de la Răsărit şi aplaudacii lor.

La ce le trebuiau mitraliere? Ca să-i înghesuie pe „duşmanii patriei” (adică ai lor!) pe stadioane şi să-i cadorisească cu câte un glonţ! Ce vrea să facă cu pistolul viteaza Şoşoacă, „angajata poporului român”? Vrea să scape ţara de criminali, corupţi, hoţi şi violatori? Ei, da! Are treburi mai importante: să-şi lichideze colegii din parlament care cică i-au învineţit un picior băgat în uşă şi-i „ameninţă viaţa”, o dau afară de peste tot fiindcă nu poartă ea mască de-a naibii. Ba 121 de senatori au ieşit din sală lăsând-o să urle singură la pereţi. Într-o altă zi s-au închis cu cheia, lăsând-o pe afară. Grea şi nemaivăzută ofensă!

Ce o mână în luptă pe belicoasa Jeanne d’Arc din spaţiul carpato-danubiano-pontic? Urmaşa dacilor nemuritori? Îi dispare obiectul muncii: Covid dă semne de epuizare, iar Israel, Marea Britanie şi alte câteva ţări au ieşit din pandemie, sau pe aproape, purtând mască şi vaccinându-se, de aceea voievoada intrată în parlament pe valul de minciuni antibotniţă – antivaccin caută cu înfrigurare alte îngroziri şi şmecherii să prostească lumea. Altfel…

Te apucă plânsul cât se zbate săraca de ea pentru „ţărişoara noastră” chemând poporenii la luptă, la proteste împotriva doctorilor criminali şi şpăgari, împotriva miniştrilor vânduţi străinilor sau Uniunii Europene… care au pus stăpânire pe România, dar, măcar că anunţă prezenţa a sute de mii de oameni în stradă, nu vin decât 10-20-30 de inşi, şi aceia aduşi cu autocarele!

Aşadar, viteaza Şoşoacă va deveni braţul armat al formaţiunii politice AUR şi, dacă până ieri-alaltăieri „străinii de neam şi ţară”, duşmanii politici erau ameninţaţi doar cu vorbe, injurii, grosolănii…, acum ameninţările la viaţa lor capătă un final clar: mitraliera! Şi-aşa perorează de ceva vreme ideea unei noi revoluţii, a unei noi insurecţii naţionale prin care să fie măturat sistemul politic actual şi să se instaureze un stat la discreţia voievoadei şi a tovarăşilor ei la fel de viteji ca ea însăşi. Deja bat cu pumnul în masă pentru a-şi impune la guvernare propriii tehnocraţi(?), cu toţii prezentaţi de Vocea Rusiei şi Sputnik ca adevăraţii salvatori ai României.

Îmi aduc aminte că tovarăşii activişti, secretarii p.c.r purtau şi ei pistoale pentru a ucide „hidra burghezo-moşierească”, la fel cum legionarii adulaţi azi de căpeteniile AUR purtau cu mândrie patriotică revolvere pe care le-au şi folosit de câteva multe mii de ori împotriva cui li se năzărea, de la prim-miniştri, miniştri, la eminenţii profesori de talie europeană Virgil Madgearu, Nicolae Iorga… Nu a contat că erau savanţi, istorici, cu opere preţuite în lumea largă. Ca să nu mai amintim şi de zecile de mii de evrei şi rromi, pe care îi numeau de-a dreptul ţigani, şi atâţia alţii.

Faptele liderilor AUR duhnesc a extremism şi, din păcate, nu le ia aproape nimeni în serios. La fel s-a întâmplat cu Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei, partidul lui Hitler, şi cu Legiunea Arhanghelul Mihail, Mişcarea Legionară şi Garda de Fier a lui Corneliu Zelea Codreanu, „Căpitanul”, iar milioanele de asasinate ulterioare au trezit lumea din amorţire după cea mai sângeroasă conflagraţie mondială. Motiv pentru care astfel de formaţiuni politice nu sunt tolerate în ţările democratice, iar legi în acest sens avem şi noi. De ce nu s-or fi aplicând?

Personal, aştept să o văd pe Şoşoacă înarmată până în dinţi plimbându-se maiestuoasă pe sălile Parlamentului precum „miles gloriosus” al lui Plautus şi băgând teroare în colegi. Poate aşa se vor trezi la realitatea zilelor noastre şi se vor apuca serios de treabă. Sau nu mai e nimic de făcut în România?

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: