Volei masculin, Divizia A2

CSM Suceava a pierdut ambele partide la turneul de baraj pentru promovarea în Divizia A1

Aşa cum ne-a obişnuit în ultima perioadă, echipa de volei masculin a Sucevei s-a calificat constant la turneul de baraj pentru promovarea în primul eşalon valoric. În afara unui moment în care a avut susţinere pentru a juca în Divizia A1, însă episodul a fost scurt, în restul anilor gruparea suceveană a acumulat experienţă pentru cei tineri la turneele de baraj. Acest lucru s-a datorat şi faptului că după accesul în Divizia A1 lotul trebuie îmbunătăţit, la fel ca şi condiţiile de existenţă a echipei, pentru că diferenţa între prima şi a doua divizie în voleiul românesc este mare.

La fel s-a întâmplat şi în acest an, CSM Suceava s-a calificat la pas la turneul de baraj pentru promovare, fără să piardă vreun meci în seria de vest!

La această ultimă fază a competiţiei au participat, pe lângă suceveni, două formaţii din Bucureşti. CSM Suceava s-a întâlnit în prima partidă de baraj cu cea mai bună echipă, Rapid Bucureşti, şi în a doua, cu revelaţia competiţiei, Titanii Bucureşti.

În primul meci, elevii antrenorului Tudor Orăşanu au jucat în unele momente peste aşteptări. Deşi au pierdut în final cu 3-0, în primul set şi mai ales în ultimul sucevenii au fost la timonă şi numai lipsa de experienţă i-a făcut să piardă.

În partida cu Titanii Bucureşti, tinerii jucători suceveni s-au pierdut pur şi simplu şi au cedat fără drept de apel.

„Nu am ce să le reproşez băieţilor mei, mai ales că în primul meci cu Rapid Bucureşti am făcut faze de mare spectacol în faţa unor jucători cu mare experienţă competiţională. Totuşi, am pierdut un set la 21 şi ultimul la 23, deci am arătat că putem.

În duelul cu Titanii Bucureşti, presiunea a fost prea mare pentru tinerii noştri. După ce au încercat ceva în debut, s-au zăpăcit pentru că se gândeau că va fi mai uşor. În ce priveşte această a doua echipă din Bucureşti, ea a fost construită special pentru a promova în Divizia A1 în această perioadă de pandemie. Pe lângă juniorii de mare valoare din lot, Titanii Bucureşti au avut în componenţă şi doi voleibalişti de top din primul eşalon valoric.

Una peste alta, chiar am fost mulţumit de modul în care ne-am prezentat, iar unii dintre tinerii noştri au arătat că au progresat foarte mult”, a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Tudor Orăşanu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: