Lupte greco-romane, junior

Şase medalii pentru sportivii suceveni la Cupa României

În cadrul Cupei României pentru juniori, la Putna, s-au întâlnit cei mai buni sportivi la această categorie de vârstă. La startul întrecerilor s-au aflat şi sportivi de la CSM Suceava, pregătiţi de Andrei Bolohan, Valerică Gherasim şi Daniel Ciubotaru, şi de la CSM Bucovina Rădăuţi, antrenaţi de Florin Rusu. Şcoala de lupte suceveană şi-a demonstrat valoarea, sucevenii urcând de şase ori pe podiumul de premiere.

Cosmin Mihalache s-a clasat pe primul loc, la categoria 87 de kilograme, Bogdan Pop a încheiat al doilea, la 60 de kilograme, iar Codruţ Ştefanachi a obţinut bronzul, la 67 de kilograme, pentru CSM Suceava, care a ocupat locul al treilea în clasamentul pe cluburi, după CSA Steaua Bucureşti şi CSŞ Bacău.

„A fost un concurs foarte puternic şi îi felicit pe cei trei luptători de la CSM Suceava care au izbutit să urce pe podiumul de premiere. Ne dorim ca sportivul Cosmin Mihalache să reuşească calificarea la Campionatul European din acest an”, a declarat antrenorul luptătorilor de la CSM Suceava, Andrei Bolohan, care a dorit să mulţumească pentru sprijin sponsorilor Sevi Caba, Constantin Oniu şi Valentin Stănuţ.

CSM Bucovina Rădăuţi a punctat la această competiţie prin David Grigorean, medaliat cu aur la 130 de kilograme, şi Gheorghiţă Scheul, medaliat cu argint la 55 de kilograme.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: